I dag var det lansering av første bok i serien «På eventyr med kaptein Skrekk». Nesodden Bibliotek var med å lage en super ramme rundt arrangementet, og til forfatterens store glede ble det riktig godt besøk.


Publikum fikk en innføring i hvordan historien og «Skrekk-universet» ble til, og fikk også se hvordan illustratør Ketil Selnes har skapt alle skikkelsene fra først enkle skisser til fargerike, morsomme illustrasjoner.

De over hundre besøkende så ut til å like de to første kapitlene i alle fall, så får vi håpe de er like entusiastiske og blide når de har leste hele boka.

Etter presentasjonen og en liten lesestund, ble det servert boller, saft og kaffe mens de som hadde lyst kunne kjøpe sitt eget signerte eksemplar.

Over 100 besøkende på Nesodden bibliotek i dag.

Takk til alle som kom. Det var veldig gøy å se så mange både kjente og ukjente som ville høre om et prosjekt som jeg har jobbet med så lenge.
Takk også redaktør Nina Tandberg for utmerket samarbeid og hjelp til å utvikle manus, og til Kagge Forlag som utgir og satser på seriekonseptet.

Til sist en stor takk til kona Marte som i sin tid fikk meg til å skrive ned historiene som først bare var eventyr for barna. Du har hatt tro på dette hele veien og er den beste støttespilleren noen mann og forfatter kan tenke seg.