I forrige uke var forfatter Ole Andre Sivertsen på to forfatterbesøk i Ski. Først fikk over 250 barn høre om Nora og kaptein Skrekks eventyr på Ski bibliotek, og deretter gikk turen til Vevelstadåsen skole, hvor enda flere barn møtte opp.

Fullt hus på Ski bibliotek torsdag 14.11.19.

I etterkant har klasse 3A ved Langhus skole sendt inn flere illustrasjoner, og læreren deres, Laura, skriver dette:

Hei Kaptein Skrekk,
Vi (klasse 3A fra Langhus Skole) har lest første boka om kaptein Skrekk. Det var herlige timer med klassen! Etter at vi hadde lest første boka ferdig var vi på besøk på Vevelstadåsen Skole denne uka og fortalte Ole hvordan boka ble til med illustratøren. Barna var helt fascinert. Allerede når vi kledde på oss for å gå til Langhus Skole spurte klassen, når begynner vi i andre boka?

Her er alle fargeleggingene fra klassen.