Fra: 3.og4.klasse Sandnes skule
Emne: Ny bok?

Hei.
Me er 3. og 4.klasse på Sandnes skule i Masfjorden kommune. Me synes begge bøkene om Kaptein Skrekk er morsomme, gøye, spanande, kule, rare, har kule teikningar og er veldig gode. Me har lese begge bøkene i full fart. Det var nesten krise å ha heimeskule då me ikkje fekk lese saman. Det var kjempebra at me kunne fargelegge teikningar frå bøkene. Dette gjorde me medan me høyrde læraren lese høgt for oss. Me synes de er veldig flinke til å lage bøker.

Me ynskjer oss VELDIG fleire bøker om Kaptein Skrekk og Nora. Har de planar om å lage fleire bøker?

Venleg helsing 3. og 4.klasse på Sandnes skule.

Hei 3. og 4. klasse på Sandnes skule

Tusen takk for en suuperhyggelig e-post. Det gjør oss som har laget boka kjempeglade å få sånne meldinger.

Jeg har skrevet det meste av neste bok i serien. Den handler om at kaptein Skrekk blir kidnappet av ninjaer som vil ha hjelp til å jage bort en drage. Dere kan tenke dere at kaptein Skrekk ikke er så høy i hatten når han må ut på et slikt eventyr. Heldigvis finner Nora og Kokos ut hva som har skjedd og får med seg Bleiebanden for å redde ham. Det blir naturlig nok mye surr og tull 🙂

Historien er altså ganske klar, men problemet er at forlaget som utgir bøkene synes at det er solgt for få bøker av serien så langt. De vil derfor vente med å utgi bok 3. Det er jo frustrerende for oss som lager bøkene og de leserne som liker serien, men jeg jobber masse med å fortelle folk om serien slik at flere bøker blir solgt. 

I jumi kommer de to første bøkene ut på Fabel og Storytel – kanskje det får flere til å høre om og like serien? Så får vi bare krysse fingrene for at det til slutt blir mange nok som kjøper boka til at forlaget vil utgi flere bøker 🙂

Men uansett, tusen takk for at dere sendte melding. Det er virkelig en god egenskap å huske å si det til andre hvis man synes noe er bra eller liker noe. Fortsett med det!

Beste hilsen Ole Andre Sivertsen (forfatter) og Ketil Selnes (illustratør)